EXTRAFORM

Na nedavno završenom 53. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, i 53. Međunarodnom sajmu mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, u hali br.3 beogradskog sajma, među mnogim dizajn orjentisanim kompanijama, upoznali smo se i sa proizvodima srpske kompanije EXTRAFORM koja se već trideset godina bavi tapaciranim nameštajem, a za koju do sada nismo znali.

Susret sa njihovim proizvodima može se sažeti u rečima "jedno prijatno iznenađenje", a takođe nismo ostali ravnodušni ni sa njihovim celokupnim sajamskim nastupom, propratnim materijalima, katalozima...

Extraform je fabrika nameštaja iz Sente u Vojvodini. Njihov specifičan proizvodni proces koji objedinjuje najbolja iskustva iz domena zanatske izrade i serijske proizvodnje, odvija se u savremeno opremljenoj hali površine 5.000 m2. U svom poslovanju odgovorno se ponašaju prema okruženju i materijalima sa kojima rade. Sve sekundarne sirovine se prerađuju ili prodaju, čime je uticaj fabrike na životnu sredinu minimiziran. U okviru proizvodnog kompleksa zasađeno je više od 150 stabala sibirskog bresta. 

Extraform svoje proizvode plasira preko trgovačke mreže specijalizovanih kompanija za prodaju nameštaja i distributera. Stalnim razvojem servisa i obukom zaposlenih, kupcima garantuju prepoznatljivi kvalitet i dugogodišnje zadovoljstvo proizvodima.

Sa krilaticom "Udobnost koju ćete voleti"  ubedili su nas u potpunosti i to na primeru tri proizvoda koje vam ovom prilikom predstavljamo!


Sofa / Garnitura za sedenje
ISOLA

Modularna sofa Isola sa svojim podesivim naslonima može na različite načine da se kombinuje u vašem domu. Multifunkcionalnost ovog komada nameštaja, zajedno sa pročišćenim i finim dizajnom, naš je prvi izbor i omiljeni proizvod kompanije Extraform.

U svojoj proizvodnji, Extraform koristi najkvalitetnije sertifikovane domaće i uvozne materijale, a deo njihove usluge je da izbor prepuštaju kupcima, njihovim specifičnim potrebama i očekivanjima. 

 

Sofa / Garnitura za sedenje
DAISY

Specifičnost ove garniture za sedenje je u njenim adaptibilnim rukonaslonima koji se prilagođavaju vašem telu. Pronađite svoj položaj i garnitura za sedenje Daisy će ga pratiti. Dimenzije ove sofe su: visina - 84cm; visina sedišta - 44cm; dubina sedišta - 52.

 

Sofa krevet / Garnitura sa ležajem
LAYER

Layer je udobna garnitura na razvlačenje jednostavnih linija, koja se jednim potezom pretvara u ležaj (lattoflex ležaj), i koja u sebi sadrži prostor za posteljinu. 

U kombinaciji sa drugim modulima, sofa Layer se može transformisati u ugaonu garnituru na razvlačenje, a dostupna je u raznim dimenzijama.

Sa svim proizvodima kompanije FLEXFORM možete se detaljnije upoznati na njihovom web sajtu, gde možete preuzeti Katalog za 2015 / 2016.

 

Fotografije: Lumina Images

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services