Kako je prošla njujorška konferencija 99ulocal u Beogradu

Po prvi put u Srbiji, održan je 99ulocal Belgrade događaj!

Prva 99u konferencija u Beogradu, održana je u petak, 18. septembra u Beogradu, pod nazivom 99ulocal Belgrade. Na taj način Beograd se priključio mreži od 27 svetskih gradova u kojima se ove godine održao 99u događaj.


Cilj ove konferencije nije bio da mladima ponudi nove ideje, već da ih podstakne da svoje postojeće ideje pretoče u delo. Pred samu konferenciju, organizatori su se skupili i motivisali ljude u centru Beograda da definišu svoje ideje i slikaju se ispred plakata MAKE IDEAS HAPPEN.U toku #99local Belrgade, tri govornika inspirisali su prisutne i savetovali ih kako i koje se ideje mogu realizovati na Balkanu.

Slobodan Trkulja, Mirko Topalski i Stella Karl Ćosić su u dvadesetominutnim govorima predstavili svoj put od ideje do realizacije i sa mladom publikom, željnom novih znanja, podelili po koji dodatni savet koji će put od ideje do realizacije učiniti lakšim i bržim.


Stela Karl Ćosić


Celokupna konferencija protekla je u pozitivnoj atmosferi, a mlada i energična publika podržala je sve govornike velikim aplauzima.


Slobodan Trkulja


Nakon konferencije gosti su uživali u odličnoj muzici, druženju i upoznavanju u holu Doma Omladine.


Mirko Topalski


Oficijalni izveštaj sa #99ulocal događaja možete videti na ovom linku.

Sve fotografije sa događaja možete pogledati na ovom linku.

Ukoliko želite da prisustvujete budućim događajima, možete pratiti Lege Artists tim preko Facebook strane.Lege Artis - organizacioni tim

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services