What’s wrong?

Pre neki dan prvi put mi se desilo da poželim da se razbolim. Ništa ozbiljno, samo tek tako, na par dana da se lečim od glavobolje, zubobolje... Imam samo jednu molbu: da mi nabave ove nove lekove, u tim divnim pakovanjima, kao za bombone.
Lekovi o kojima pričam nalaze se u svim Duane Reade prodavnicama, tik uz kasu, sa velikim natpisom iznad: What’s wrong? Od svih lekova koje u Americi možete da nabavite bez recepta, ovi su za klasu šarmantniji: ušuškani u, veličine dlana, četvrtaste kutijice deluju pomalo retro, a u isto vreme sasvim sveže i trendi - taman da ih ponesete kući iako vam nije ama baš ništa!Svako pakovanje napravljeno je od jedinstvene kombinacije papira i plastike i namenjeno je drugoj „muci“: alergije su upakovane u žuto, ožiljci u zeleno, telesni bolovi u crveno... Na omotu, kao da se neko oglašava u vaše ime: „Pomozite, boli me glava“, ili „Pomagajte! Posek’o sam se!”, “Upomoć, ne spava mi se”... Jasno i glasno, sa sve mojim omiljenim malim slovima. Font lep, dizajn čist. Taman po meri savremenih potrošača, a opet nenapadno i sa smislom.

Projekat je rezultat saradnje kompanije Help Remedies  i dizajnerske kuće ChappsMalina koja je uspela da napravi gigantski pomak u često sumornom farmaceutskom univerzumu. Serija od šest segmentiranih lekova upakovanih u prava mala dizajnerska remek-dela dobija čistu peticu, i još koji cvetić pride!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services