Blog

 • mala fotografija teme:The Language of Fashion

  The Language of Fashion

  Nada Ray

  TPOGRAFIJA i moda - Flash Back u 2016! "Тhe Language of Fashion" kolekcija, kurator Linda Fargo!

 • mala fotografija teme:Vizuelni efekti Crater Studija na Netflixu!

  Vizuelni efekti Crater Studija na Netflixu!

  Crater Studio

  VFX artisti iz Srbije radili su na serijalu američke crne komedije “A Series of Unfortunate Events”, u produkciji Netflixa.

 • mala fotografija teme:Japan House

  Japan House

  Višnja Jovanović

  Nešto skroz sveže i totalno novo u Londonu. Otvorila se Japanska kuća tj. Japan House.

 • mala fotografija teme:Design Museum London

  Design Museum London

  Višnja Jovanović

  Novi Design Museum u Londonu otvoren je krajem 2016. godine na Kensington High Street-u.

 • mala fotografija teme:Кораци кроз време: сандала

  Кораци кроз време: сандала

  Milena Stefanović

  За већину античких Римљана обућа је била нешто практично. Волели су добру обућу, али су сматрали су да је за њен изглед прекомерно трошење крајње бесмислено.

 • mala fotografija teme:Andreas Gursky

  Andreas Gursky

  Višnja Jovanović

  Londonska Hejuard galerija, nalazi se na obali Temze u okviru Soutbank centra. Prva izložba koju je ugostila posle renoviranja je izložba fotografija Andreasa Gurskog.

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema523

Sve

 • Grad Leopard | 70. Lokarno Festival

  Svaki dobar festival je miks umetnosti i industrije. Jubilarni 70. festival u Lokarnu slavi pokretne slike, ali i sve vrste umetnosti u kojima je slika dominantna.

  01/ 09/ 2017 - Ana DApuzzo
 • Šta je to UX strategija i da li vam je zaista potrebna?

  Definisanje efektnog kombinovanja biznis ciljeva i potreba korisnika, radi dizajniranja uspešnih proizvoda koji donose opipljivi ROI (prihod u odnosu na investiciju).

  18/ 07/ 2017 - Koncept
 • Плава - боја par excellence

  Свака боја је посебна, али плава је препосебна. Боја инспирације и комуникације. Боја чије вибрације утичу на проток енергије (живе силе).

  11/ 07/ 2017 - Milena Stefanović
 • Neobični dresovi Partizana

  Bilo je zanimljivih prugastih (crveno-plavih, kasnije crno-belih) ili jednobojnih majica i dresova (belih, plavih, crvenih, crnih), ali mi ćemo se zadržati samo na onima koji su odstupali od uobičajenih rešenja.

  03/ 07/ 2017 - CBN
 • Дух простора

  Отварањем изложбе 8. јуна 2017. музеј МoМА у Њујорку обележава 150 година од рођења Френка Лојда Рајта, великог архитекте, дизајнера и особеног интелектуалца XX века.

  28/ 06/ 2017 - Milena Stefanović
 • SAVETI O LEPOTI KOJE JE POTVRDILO VREME

  Sem Levenson je napsao Savete o lepoti koje je potvrdilo vreme, i koji je nenadano imao divnu ambasadorku, Odri Hepbern, koja ih je sledila i pokazala njihovu delotvornost.

  02/ 05/ 2017 - Milena Živković
 • USLUGA DIZAJNERA: SORT BY PRICE

  Da li je došao trenutak da svi kreativci postave svoje usluge na jedan sajt i da se za njihovo angažovanje koristi isključivo filter SORTIRAJ PO RASTUĆIM CENAMA?

  27/ 04/ 2017 - Milena Živković
 • ,,Portret tradicije’' fotografije Nikole Veljića

  Nikoline fotografije čine deo jednog etno-kulturološkog projekta u okviru kojeg se nastojalo da se sačuva za sadašnje i buduće generacije ono što čini tradicionalne vrednosti ovog naroda.

  27/ 04/ 2017 - Iva Leković
 • Serije

  U poslednjih par godina svedoci smo velikih promena u takozvanoj sedmoj umetnosti. Naime, sve je više serija sa vrtoglavo visokim budžetima i zaraznim scenarijima.

  20/ 04/ 2017 - Milena Živković
 • TUŽNE PLIŠANE IGRAČKE

  Sea Shepherd društvo za očuvanje i Fred & Farid agencija su pokrenule kampanju za zaštitu okeanskog i morskog života kroz edukaciju dece o značaju zaustavljanja daljeg zagađivanja.

  11/ 04/ 2017 - Milena Živković

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text