Blog

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema463

Sve

 • Opservatorijum

  Radim na jednom vrlo zanimljivom projektu. Projektu koji ima za cilj da poveže dve različite društvene discipline, dva jednako nerazumljiva jezika, većini...

  06/ 02/ 2015 - Slobodan Jovanović
 • Ropewalk Market - Maltby Street Market

  Jedna od najzanimljivijih tačaka Londona su definitivno pijace, Borough Market, Brick Lane Market, Brixton Market...i naravno od skoro i Ropewalk Market.

  27/ 01/ 2015 - Višnja Jovanović
 • Grafički turizam u Budimpešti

  U centru Budimpešte, jedna šestospratna, velelepna zgrada krije galeriju blaga u kome bi se većina grafičkih dizajnera osećala kao u zemlji čuda.

  19/ 01/ 2015 - Ana Radovanović
 • Revolucija u marketingu?

  Da li je ovo revolucija u marketingu? Newcastle Brown Ale pokušava da pomogne manjim brendovima u oglašavanju.

  14/ 01/ 2015 - Milena Živković
 • Име нара

  Нар је воће посебног значаја са дубоком традицијом код Јермена. У месецу октобру, филм “Боја нара” (Цвет граната) Сергеја Параџанова приказан је на 52. Филмском фестивалу у Њујорку.

  13/ 01/ 2015 - Milena Stefanović

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services