Blog

 • mala fotografija teme:DRUŠTVENO ODGOVORNA OOH KAMPANJA

  DRUŠTVENO ODGOVORNA OOH KAMPANJA

  Milena Živković

  Još jedna odlična Švedska OOH kampanja. Digitalni bilbordi su ponovo poslužili za realizaciju dobro osmišljene društveno odgovorne kampanje.

 • mala fotografija teme:The Language of Fashion

  The Language of Fashion

  Nada Ray

  TPOGRAFIJA i moda - Flash Back u 2016! "Тhe Language of Fashion" kolekcija, kurator Linda Fargo!

 • mala fotografija teme:Vizuelni efekti Crater Studija na Netflixu!

  Vizuelni efekti Crater Studija na Netflixu!

  Crater Studio

  VFX artisti iz Srbije radili su na serijalu američke crne komedije “A Series of Unfortunate Events”, u produkciji Netflixa.

 • mala fotografija teme:Japan House

  Japan House

  Višnja Jovanović

  Nešto skroz sveže i totalno novo u Londonu. Otvorila se Japanska kuća tj. Japan House.

 • mala fotografija teme:Design Museum London

  Design Museum London

  Višnja Jovanović

  Novi Design Museum u Londonu otvoren je krajem 2016. godine na Kensington High Street-u.

 • mala fotografija teme:Кораци кроз време: сандала

  Кораци кроз време: сандала

  Milena Stefanović

  За већину античких Римљана обућа је била нешто практично. Волели су добру обућу, али су сматрали су да је за њен изглед прекомерно трошење крајње бесмислено.

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema524

Sve

 • Chaïm Soutine u Courtauld galeriji

  Courtauld Gallery u Somerset House kompleksu u Londonu organizovala je izložbu "Soutine’s Portraits: Cooks, Waiters & Bellboys".

  19/ 12/ 2017 - Višnja Jovanović
 • Grad Leopard | 70. Lokarno Festival

  Svaki dobar festival je miks umetnosti i industrije. Jubilarni 70. festival u Lokarnu slavi pokretne slike, ali i sve vrste umetnosti u kojima je slika dominantna.

  01/ 09/ 2017 - Ana DApuzzo
 • Šta je to UX strategija i da li vam je zaista potrebna?

  Definisanje efektnog kombinovanja biznis ciljeva i potreba korisnika, radi dizajniranja uspešnih proizvoda koji donose opipljivi ROI (prihod u odnosu na investiciju).

  18/ 07/ 2017 - Koncept
 • Плава - боја par excellence

  Свака боја је посебна, али плава је препосебна. Боја инспирације и комуникације. Боја чије вибрације утичу на проток енергије (живе силе).

  11/ 07/ 2017 - Milena Stefanović
 • Neobični dresovi Partizana

  Bilo je zanimljivih prugastih (crveno-plavih, kasnije crno-belih) ili jednobojnih majica i dresova (belih, plavih, crvenih, crnih), ali mi ćemo se zadržati samo na onima koji su odstupali od uobičajenih rešenja.

  03/ 07/ 2017 - CBN
 • Дух простора

  Отварањем изложбе 8. јуна 2017. музеј МoМА у Њујорку обележава 150 година од рођења Френка Лојда Рајта, великог архитекте, дизајнера и особеног интелектуалца XX века.

  28/ 06/ 2017 - Milena Stefanović
 • SAVETI O LEPOTI KOJE JE POTVRDILO VREME

  Sem Levenson je napsao Savete o lepoti koje je potvrdilo vreme, i koji je nenadano imao divnu ambasadorku, Odri Hepbern, koja ih je sledila i pokazala njihovu delotvornost.

  02/ 05/ 2017 - Milena Živković
 • USLUGA DIZAJNERA: SORT BY PRICE

  Da li je došao trenutak da svi kreativci postave svoje usluge na jedan sajt i da se za njihovo angažovanje koristi isključivo filter SORTIRAJ PO RASTUĆIM CENAMA?

  27/ 04/ 2017 - Milena Živković
 • ,,Portret tradicije’' fotografije Nikole Veljića

  Nikoline fotografije čine deo jednog etno-kulturološkog projekta u okviru kojeg se nastojalo da se sačuva za sadašnje i buduće generacije ono što čini tradicionalne vrednosti ovog naroda.

  27/ 04/ 2017 - Iva Leković
 • Serije

  U poslednjih par godina svedoci smo velikih promena u takozvanoj sedmoj umetnosti. Naime, sve je više serija sa vrtoglavo visokim budžetima i zaraznim scenarijima.

  20/ 04/ 2017 - Milena Živković

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text