Blog

 • mala fotografija teme:Орнамент и злочин: модернизам Адолфа Лоса и Јозефа Хофмана

  Орнамент и злочин: модернизам Адолфа Лоса и Јозефа Хофмана

  Milena Stefanović

  У Музеју примењенe уметности Аустрије у Бечу уприличена је изложба “Путеви модернизма: Алфред Лос, Јозеф Хофман и њихов утицај”

 • mala fotografija teme:Ballets Russes: заводљивост авангарде

  Ballets Russes: заводљивост авангарде

  Milena Stefanović

  Ballets Russes: заводљивост авангарде! Изложба о балетској трупи која је представљала културни феномен и изазивала занос позоришне публике заморене балетским стандардима.

 • mala fotografija teme:Smart haljine

  Smart haljine

  Isidora Pišot

  Kupi odeću i menjaj joj dezen preko aplikacije na mobilnom!

 • mala fotografija teme:Левијатан као визуелни симбол

  Левијатан као визуелни симбол

  Milena Stefanović

  Спој феномена уметничког дискурса на древни библијски мотив.

 • mala fotografija teme:LEDena LAMPA koja nestaje

  LEDena LAMPA koja nestaje

  Isidora Pišot

  Švedske dizajnerke Siri Bahlenberg i Sofia Bergfeldt su na Sajmu nameštaja u Stokholmu predstavile lampu sa abažurom napravljenim od leda.

 • mala fotografija teme:Pet kampanja

  Pet kampanja "Estoy aquí"

  Ivana Srdanović

  Čileanski umetnik Felipe Carrasco Guzmán još za vreme studija realizovao je jedan zanimljiv projekat u domenu urbane intervencije, pod nazivom "Estoy aquí" ("Ovde sam").

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema459

Sve

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services