Blog

 • mala fotografija teme:Ballets Russes: заводљивост авангарде

  Ballets Russes: заводљивост авангарде

  Milena Stefanović

  Ballets Russes: заводљивост авангарде! Изложба о балетској трупи која је представљала културни феномен и изазивала занос позоришне публике заморене балетским стандардима.

 • mala fotografija teme:Smart haljine

  Smart haljine

  Isidora Pišot

  Kupi odeću i menjaj joj dezen preko aplikacije na mobilnom!

 • mala fotografija teme:Левијатан као визуелни симбол

  Левијатан као визуелни симбол

  Milena Stefanović

  Спој феномена уметничког дискурса на древни библијски мотив.

 • mala fotografija teme:LEDena LAMPA koja nestaje

  LEDena LAMPA koja nestaje

  Isidora Pišot

  Švedske dizajnerke Siri Bahlenberg i Sofia Bergfeldt su na Sajmu nameštaja u Stokholmu predstavile lampu sa abažurom napravljenim od leda.

 • mala fotografija teme:Pet kampanja

  Pet kampanja "Estoy aquí"

  Ivana Srdanović

  Čileanski umetnik Felipe Carrasco Guzmán još za vreme studija realizovao je jedan zanimljiv projekat u domenu urbane intervencije, pod nazivom "Estoy aquí" ("Ovde sam").

 • mala fotografija teme:Opservatorijum

  Opservatorijum

  Slobodan Jovanović

  Radim na jednom vrlo zanimljivom projektu. Projektu koji ima za cilj da poveže dve različite društvene discipline, dva jednako nerazumljiva jezika, većini...

Više

Kategorije

Zatvori
br. tema458

Sve

 • Opservatorijum

  Radim na jednom vrlo zanimljivom projektu. Projektu koji ima za cilj da poveže dve različite društvene discipline, dva jednako nerazumljiva jezika, većini...

  06/ 02/ 2015 - Slobodan Jovanović
 • Ropewalk Market - Maltby Street Market

  Jedna od najzanimljivijih tačaka Londona su definitivno pijace, Borough Market, Brick Lane Market, Brixton Market...i naravno od skoro i Ropewalk Market.

  27/ 01/ 2015 - Višnja Jovanović
 • Grafički turizam u Budimpešti

  U centru Budimpešte, jedna šestospratna, velelepna zgrada krije galeriju blaga u kome bi se većina grafičkih dizajnera osećala kao u zemlji čuda.

  19/ 01/ 2015 - Ana Radovanović
 • Revolucija u marketingu?

  Da li je ovo revolucija u marketingu? Newcastle Brown Ale pokušava da pomogne manjim brendovima u oglašavanju.

  14/ 01/ 2015 - Milena Živković
 • Име нара

  Нар је воће посебног значаја са дубоком традицијом код Јермена. У месецу октобру, филм “Боја нара” (Цвет граната) Сергеја Параџанова приказан је на 52. Филмском фестивалу у Њујорку.

  13/ 01/ 2015 - Milena Stefanović

Blog Designed...

... je posvećen dizajnu. Prvenstveno grafičkom dizajnu i njegovoj ulozi u kreiranju identiteta, print materijala, weba i ostalih elemenata komunikacije u kojima grafički dizajn zauzima dominantno mesto. Osnovna uloga ovog bloga je da promoviše razmišljanje na temu dizajna i vizuelnih komunikacija. Mediji, pitanja okruženja u kome živimo, brendinga, advertajzinga i uopšte komunikacije i komunikacionih modela su neiscrpan i svakodnevni izazov u savremenom životnom okruženju. Vrlo često, slično su tretirani na različitim meridijanima na isti ili sličan način.

U ovom regionu malo znamo o tome kako se komunicira u "day-to-day" poslovanju, viđeno kroz prizmu dizajna. Želimo da ohrabrimo kolege da uzmu učešće u dijalogu koji će svima doneti korist. Internet je idealni alat za razmenu znanja i iskustava. Potpuno smo ubeđeni da je ovo prava platforma za učenje i zabavu koja će nam doneti nešto što će naše zanimanje unaprediti a nas lično učiniti kompetentnijim i promišljenijim dizajnerima i ljudima.

Mišljenja data od strane blogera su njihova lična i ni na koji način ne reprezentuju stavove Designed tima ukoliko to nije jasno naznačeno, napisano i potpisano.

Pošaljite nam kritike, sugestije, predloge.

Let's bring design to people and people to design!

Lista blogera:

Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services